Skip to Content

About: louis

Recent Posts by louis

privacyverklaring

Noordberger’s Logistic Services, gevestigd aan verlengde bremenweg 14 9723JV Groningen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

www.nskd.nl verlengde bremenweg 14 9723JV Groningen 0648961291

Louis Noordberger is de Functionaris Gegevensbescherming van Noordberger’s Logistic Services is te bereiken via noordbergerl@gmail.com

Persoonsgegevens die wij verwerken

Noordberger’s Logistic Services verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam

– Adresgegevens

– Telefoonnummer

– E-mailadres

– Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via noordbergerl@gmail.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Noordberger’s Logistic Services verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Het afhandelen van uw betaling

– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

– U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

– U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

– Om goederen en diensten bij u af te leveren

– Noordberger’s Logistic Services verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Noordberger’s Logistic Services neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Noordberger’s Logistic Services) tussen zit. Noordberger’s Logistic Services gebruikt Logxstar voor de verwerking van uw labels en verwerking van de administratie van verzonden pakketten.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Noordberger’s Logistic Services bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: (Categorie) persoonsgegevens > 7 jaar > om aan onze belastingverplichtingen te voldoen; Personalia > 7 jaar > om aan onze belastingverplichtingen te voldoen;  Adres > 7 jaar > om aan onze belastingverplichtingen te voldoen

Delen van persoonsgegevens met derden

Noordberger’s Logistic Services verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Noordberger’s Logistic Services blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Noordberger’s Logistic Services gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Noordberger’s Logistic Services en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar noordbergerl@gmail.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Noordberger’s Logistic Services wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Noordberger’s Logistic Services neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via noordbergerl@gmail.com

0 Continue Reading →

Wellicht uitbreiding naar Winsum met de multipakketstore

Beste lezer,

Wellicht gaan we op zeer korte termijn ons gebied uitbreiden naar Winsum door daar ook een multipakketstore te openen.

Meer nieuws hierover binnenkort.

 

0 Continue Reading →

Sameday delivery geactiveerd in de software

Beste klant/lezer,

Vanaf heden is ook sameday delivery via Fadello en Fietskoeriers mogelijk via ons in onze software van Logxstar.

Meld uw pakket aan via de software voor 13:00 en uw pakket wordt vandaag nog afgehaald en vanavond al geleverd.

Heeft u ook interesse om via dpd, postnl, ups, fadello of fietskoeriers te versturen vanuit 1 software systeem, en dat op een overzichtelijke factuur te krijgen? Schuw dan niet om ons te bellen voor de mogelijkheden.

0 Continue Reading →

We bestaan vandaag 10 jaar….

Goedemorgen,

Yes.. weer een mijlpaal behaald. We bestaan vandaag precies 10 jaar met ons bedrijf.

Van klein bedrijf beginnend met het rond brengen van Tupperware tot een onderneming, samenwerkend met alle vervoerders, een loods waar we opslag, order-picking en ontvangst van pakketten tot 21:00 ‘s avonds realiseren. En van waaruit we pallet zendingen regelen zowel nationaal als internationaal volgende dag leveringen maar ook sameday delivery’s en koerierswerk.

We rijden deze ochtend langs bijna al onze klanten om hen te trakteren op iets lekkers voor de jaren dat ze met ons samenwerken. Op onze Facebook pagina zullen vandaag wel wat foto’s verschijnen voor een update.

Bent u ook nieuwsgierig naar ons bedrijf en wilt u ook wat lekkers, kom dan vanavond 01-11-2016 even kijken vanaf 18:00 om te zien of wij ook wat voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Ik hoop u snel te ontmoeten.

Met vriendelijke groet

Louis Noordberger

0 Continue Reading →

Multipakketstore is actief begonnen

Beste,

Onze multipakketstore heeft zijn eerste klant ingericht en is begonnen met het verwerken van de bestellingen.

Wij zijn daarom ook heel blij en willen Koos Walters  met zijn bedrijf KGB Baits van harte bedanken met het vertrouwen in ons.

Wij hopen een lange samenwerking tegemoet te gaan.

Heeft u ook een webshop en zoekt u ook een fullfilment partner, wij hebben nog ruimte en tijd om uw orders te verwerken tot 21:00 in de avond.

Neem daarom gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

1 Continue Reading →

Verhuizing van de Multipakketstore en uitbreiding diensten

Beste,

We zijn verhuist met onze multipakketstore van de stavangerweg 41-30 naar de verlengde bremenweg 14.

Hier kunt u uw pakketten van diverse vervoerders inleveren tot 21:00 ‘s avonds die wij weer bij de juiste depots brengen voor levering de volgende (werk-) dag.

Tevens hebben wij vanaf deze locatie de mogelijkheid voor de opslag van uw pallet voorraad dat u niet direct nodig hebt maar wel dicht in de buurt wilt hebben met toegang tot 21:00. Op deze manier bespaart u ruimte op uw huidige locatie, kunt u uw voorraad vergroten en zelfs uw verzendingen uitbesteden aan ons. Of zelf nog net dat ene item afhalen dat u toch nog nodig heeft.

Op dit moment is onze herkenning dat we tegenover de makro zitten, bij Spijkerman Evenementen in hetzelfde gebouw. Uiteraard zijn we bezig met reclame op de gevel zodat u ons nog makkelijker kunt vinden.

We hopen u snel te verwelkomen op onze nieuwe locatie.

Met vriendelijke groet

Team Noordberger’s Koeriesdiensten, www.pakketje-versturen.nl en binnenkort www.multipakketstore.nl

 

0 Continue Reading →

Verhuizing van de Multipakketstore

Vanaf maandag zijn wij verhuist met onze multipakketstore naar de Verlengde Bremenweg 14.

Vanuit hier gaan we u verder bedienen met de aanname van pakketten, pallets, warehousing en order picking.

We hebben nog wat ruimte over dus mocht u het interessant vinden schuw dan niet contact met mij op te nemen.

De stavangerweg 41-30 is vanaf nu onbewoond en we zijn op zoek naar een nieuwe huurder die er wellicht ook zijn geluk in kan vinden met zijn bedrijfje.

 

0 Continue Reading →

Gemengde afhaling van Postnl en DPD

Beste relatie,

Voor degene die het nog niet weten wil ik u informeren dat we vanaf 01-02-2016 met gemengde afhaling zijn begonnen van postnl en dpd pakketten.

In onze multipakketstore kunt u ook terecht met uw Dhl en Ups pakketten.

En uiteraard kunnen we ook uw pallet- import- en export-zendingen verzorgen.

Op deze manier proberen we u van alle gemakken te voorzien met een contactpersoon voor al uw zendingen.

Met vriendelijke groet

Louis Noordberger

0 Continue Reading →

Multipakketstore

Beste lezer,

Onze multipakketstore, pakket inbreng winkel, is al een succes onder onze eigen klanten maar ik vind u er nog niet.

Zijn er (startende) webshop ondernemers of particulieren in Groningen die graag tot 21:00 hun pakketten kwijt willen die de volgende dag geleverd moeten worden?

Bij ons kunt u terecht met uw postnl, Dpd en Ups pakketten.

Afhaling is uiteraard ook mogelijk.

We zien u graag of bel ons voor een afspraak.

gr. Team Nskd

 

1 Continue Reading →

Afhaling rond de kerst en jaarwisseling

Beste lezer,

Op 24-, 25-, 31-12 en 01-01-2016 vind er geen afhaling plaats van de pakketten en is er dus ook geen mogelijkheid om pakketten in te leveren bij de multipakketstore aan de stavangerweg 41-30.

Ik hoop u zo tijdig op de hoogte te hebben gesteld.

groet Louis

 

0 Continue Reading →

 

Recent Comments by louis

YOUR SHOPPING BAG