Beste klant,

Graag wil ik jullie op de hoogte stellen van een nieuw product aanbod dat wij kunnen aanbieden in de hoop een grotere aanvulling te zijn op de wensen van u.

Het betreft brievenbus pakket/post met track en trace via Postnl.

Hieronder een uitleg erover zodat het gelijk voor iedereen duidelijk is.

Voor degene die het Paazl software systeem hebben kan ik deze service activeren, voor degene die dit niet heeft zal mij de adres gegevens moeten mailen zodat ik een pakketlabel terug kan mailen.

Afmetingen Brievenbuspakje

Hoe groot en zwaar mag uw Brievenbuspakje zijn?

  • Maximum formaat: 38 x 26,5 x 3,2 cm
  • Minimum formaat: 14 x 9 cm
  • Maximum gewicht: 2 kg

Hoe werkt het?

Het Brievenbuspakje is een voordelige en traceerbare verzendoptie voor kleine goederen binnen Nederland. Handig als u bijvoorbeeld een boek of dvd wilt versturen. U verstuurt uw pakje via het Postkantoor of met de Online Verzendservice. Bent u een zakelijke klant? Dan kunt u een Brievenbuspakje ook versturen via MijnPost.

De status van het Brievenbuspakje is altijd beschikbaar via de MijnPakket app en mijnpakket.nl. Het brievenbuspakje wordt tussen 9.00 en 18.00 uur bezorgd. Het pakje past gewoon door de brievenbus, dus de ontvanger hoeft niet thuis te zijn.

Let op: is de brievenbus te klein of vol? Dan bellen we bij de ontvanger aan. Is de ontvanger niet thuis, dan krijgt hij, net als bij een pakket, een kennisgeving. Ook updaten we de status van de zending in MijnPakket. De zending wordt vervolgens kosteloos binnen 3 werkdagen aangeboden door de pakketchauffeur.

Versturen Brievenbuspakje

U kunt uw Brievenbuspakje op twee manieren versturen:

1. Via het Postkantoor

2. U levert het aan bij de te versturen pakketten aan ons en wij geven het af bij een inlever punt.

Verpakken Brievenbuspakje

U verpakt de goederen die u wilt versturen in een envelop of doos van brievenbusformaat. U kunt speciale brievenbusdozen (260 x 370 x 30 mm) kopen op het Postkantoor of bestellen via Postkantoor.nl.

Wat kost het

€ 3,25 ex btw.

Ik hoop u zo weer wat wijzer te hebben gemaakt en hoop u een aanvullend product te hebben geboden.