Welkom bij Noordberger’s Koeriersdiensten

Noordberger`s Koeriersdiensten is eind 2006 opgericht door Louis en Natasja Noordberger. Met Louis als vaste chauffeur en aanspreekpunt en Natasja voor de administratie.

Wij zijn opgestart als zelfstandig ondernemer in samenwerking met Pakketnet, destijds een nieuwe speler in de pakketdienstwereld. Wij werkten in een eigen postcode gebied, o.a. het halen en bezorgen van pakketten bij vaste en nieuwe klanten. Maar ook het werven van eigen klanten.
Met als resultaat dat er al gauw een groot klantenbestand ontstond.

Toen Pakketnet eind van 2007 failliet ging, hebben we besloten verder te gaan met DPD. Een van de grootste internationale express en pakketdiensten in de pakketmarkt. Door het kunnen bieden van een goede, scherpe pakketprijs zijn al onze klanten destijds mee gegaan met de overstap naar DPD. DPD is een grote organisatie met alle ervaring, wij bleven vast gezicht en aanspreekpunt voor de klant. Dus geen ervaringen met callcenters, maar direct contact.

Snel, eenvoudig & betrouwbaar pakketten versturen

We zijn uitgebreid met een nieuwe website www.Pakketje-versturen.nl

Scherpe Tarieven, meerdere vervoerders & één contactpersoon

Tevens zijn we samenwerkingsverbanden aan gegaan met andere grote vervoerders op de markt, zodat we elke klant kunnen bedienen met elke mogelijke zending. Een aantal vervoerders waar we intensief mee samenwerken zijn DPD, PostNL, UPS, GLS, Koopman-Transmission en Rotra Forwarding,. Wederom met scherpe tarieven, een vast gezicht en contactpersoon voor al uw vragen.

Tot slot zijn wij altijd op zoek naar nieuwe klanten, samenwerkingsverbanden, scherpe prijzen en service voor de klant. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een webshop voor verpakkingsmateriaal voor onze klanten.

Team NSKD

Het team achter Noordberger’s koeriersdiensten bestaat op dit moment uit personen

Als eerste Louis Noordberger, bedenker, oprichter en chauffeur.
Als tweede Natasja Noordberger, Partner, Steun en toeverlaat in de administratie en advies.

Historie

1-11-2006 zaten wij ( Louis en Natasja) bij de kamer van koophandel om ons in te schrijven. Voor af al maanden bezig geweest met cursussen om ons voor te bereiden op dit moment.

Tupperware was onze eerste klant voor het bevoorraden van de dames die party’s hadden gehad. Uiteraard waren deze verdiensten niet genoeg om rond te komen en op dat moment (12-2006) kwam Pakketnet in onze aandacht.
Pakketnet ( inmiddels overgenomen door iemand anders en iets nieuws begonnen) was een franchise onderneming waarbij elke onderneming een eigen gebied kreeg en daar de pakketten bezorgde, afhaalde en zelf nieuwe klanten maakte.
Doordat je hierdoor bij de achterdeur naar binnen kwam kon je makkelijk contact leggen met het hart van de organisatie waar de pakketten de deur uit gingen. Hierdoor presenteerde je jezelf elke dag weer en stroomden de klanten al snel binnen.
Op het moment dat het niet meer goed ging ( 3e kwartaal 2007) met pakketnet en er vreemde praktijken gebeurden met de pakketten ben ik zelf op zoek gegaan naar een oplossing.

Ik kwam terecht bij DPD, die mij een eerlijke prijs kon geven zodat ik ook nog de kosten dekkend kon maken voor het ophalen van de pakketten. Alle klanten waren zo blij met het snelle handelen van mij dat ze klant bleven bij ons.
Wij bleven het gezicht en aanspreekpunt voor de klant en Dpd was de organisatie erachter die de pakketten bezorgde.

In 2019 zijn we in contact gekomen met Pakketmail.nl waardoor we met hun software alle vervoerders kunnen implementeren in websites dmv api koppeling. Ook is handmatige verwerking natuurlijk een optie voor de kleinere ondernemers.

Inmiddels is elke klant van ons in het bezit van een Pakketmail account waardoor ze zelf kunnen kiezen welke vervoerder er gebruikt moet worden voor de bezorging van hun pakketten.

Team NSKD

Louis